Alta soci / llicència

Sol.licitud soci/a

En document adjunt hi ha la sol.licitud per a donar-se d'alta al Club.

Cal omplenar-ho i fer arribar via e-mail.

El cost de la quota anyal és de 25 €.

 

<< FÉS LA TEVA PREINSCRIPCIÓ EN LÍNIA FENT CLICK A L'ESCUT <<

 

Alta Soci ECMAlta Soci ECM [97 Kb]

Sol.licitud llicències Federatives 2018

 

 

 

 

 

Ja es poden sol.licitar les llicències per l'any 2018.

 

Per fer la sol.licitud més àgil us deixem uns documents per la vostre informació i els quals podeu retornar omplerts al correu electrònic del Club, (esportciclistamanresa@gmail.com).

 

Així, podeu:

 

. Consultar els tipus i preus de les llicències 2018.

 

. Fer la sol.licitud de la llicència pel 2018.

 

. Si fos el vostre cas també podeu omplir el compromís Esportiu Equips de Club, (només Cadet, Junior, Sub-23 i Elit)

  

La revisió mèdica es obligatòria per a tots els esportistes que tramitin noves llicències per a les categories  Cadet, Júnior, Elit, Sub’23, Màster, Veterans i CT-Open Esport, per tant hauran de tramitar el certificat mèdic d'aptitud esportiva, d’acord amb el protocol de la Federació Catalana de Ciclisme. 

La revisió medica per a llicència cicloturista es recomanable, però, no obligatória.   

Les llicències cicloturistes que adjuntin un certificat mèdic d’aptitud esportiva portaran una indicació "CT Open Esport " que les homologarà per participar a les proves de carretera Open 15+ (socials), Open 18+ i de BTT Open territorial. Totes les revisions mèdiques hauran d’ajustar-se al Protocol Bàsic aprovat per la FCC que es pot trobar a www.ciclisme.cat  

Els certificats mèdics d’aptitud esportiva tindran una validesa de dos anys, per tant qui no el va presentar el 2017 ho haurà de fer de nou. 

També podeu passar pel local del Club i fer-ho de manera presencial.

Recordar-vos que per a la validesa de la llicència, aquesta ha de tenir la signatura de la persona inscrita, així dons, si no s'ha fet abans, a la recollida de la llicència s'haurà de fer efectiva aquesta signatura.

 

 

Enguany s'ha creat el : 

CARNET  PER A LA PRÀCTICA DEL CICLISME

Un altra opció per formar part del col·lectiu ciclista català es el Carnet Ciclista que esta destinat per aquelles persones que no competeixen ni participen en marxes i/o pedalades però que volen tenir una assegurança d’accidents i RC per anar amb bici en les sortides de Club o de forma individual.
El carnet Ciclista NO és una llicència federativa i  NO et permet participar en esdeveniments federats.
Les cobertures del Carnet Ciclista inclouen Assegurança d’accidents en la pràctica del ciclisme  fins a 2000 €,
Assegurança de Responsabilitat Civil  fins a 150.000 €, Defensa jurídica i reclamació de danys, Assegurança Mort-Invalidesa  6000€ i una reducció en el cost de la Llicència de dia en cas de participació en marxes / pedalades ciclistes.
Al no haver de complir amb les prestacions obligatòries per a les Llicencies oficials esportives que marca el  RD 849/1993, el cost del Carnet Ciclista es pot reduir de forma considerable.
Cost Carnet Ciclista :  40€
El Carnet Ciclista està adreçat per als ciclistes aficionats individuals i als socis de les Entitats ciclistes que tan sols volen practicar el ciclisme en les sortides col·lectives de Club.
Les Entitats ciclistes podran sol·licitar el carnet Ciclista a la  pàgina web federativa.  El  Carnet Ciclista s’enviarà per correu postal directament al domicili de l’esportista.