Llicència federativa 2018

La Federació Catalana de Ciclisme (FCC) ha obert el període per a l'obtenció de les llicències federatives del 2018 a l'enllaç adjunt hi ha tota la informació relativa per a una millor comprensió;  https://www.ciclisme.cat/noticies/obert-el-periode-de-sollicitud-i-renovacio-de-la-llicencia-esportiva-al-2018 

Tots els interessats que vulguin la seva tramitació hauran de fer-nos arribar la sol.licitud de la llicència signada i amb les dades complertades, personalment, per correu email, etz.    L'import de la mateixa es farà mitjançant càrrec bancari al compte que tenim informat.  

 

Associació Catalana de Dirigents de l'Esport

El passat divendres dia 16 de Febrer del 2018, fou entregat al Club el premi de Millor Dirigent de Club-2017, atorgat per la Associació Catalana de Dirigents de l'Esport. 

És un premi que premia la tasca portada a terme als diferents Clubs federats de tot Catalunya, en tots els seus esports i disciplines, i que reconeix el treball fet pel seus directius. 

En el nostre cas, és un orgull rebre aquesta distinció que extenem solidàriament a tota la Junta directiva, i a tots els socis i simpatitzants que cada setmana ens motiven a treballar més i millor.  És per tant, un trofeig conquerit per tots nosaltres del que ens n'hem de sentir cofois. 

A la foto, el President del Club, Ferran Molina, rebent el premi del Secretari General de l'Esport Sr. Gerard Figueras i el President de la Federació Catalana de Ciclisme Sr. Joaquim Vilaplana. 

Targeta bici

Els interessats en treure's una assegurança diferent de la llicència federativa poden optar per la targeta bici, NO és una llicència però, cobreix la responsabilitat civil mentre es pedala. 

Per a més informació visitar el següent enllaç; https://www.ciclisme.cat/contingut/targeta-bici

 

Sortides setmana actual

 

Sortida B.T.T.  SCHOOLS i INICIACIÓ

Dissabte, 24/03/2018. Hora: 9:00.  Lloc: Plaça Simeó Selga (baixador dels Catalans) 

Sortida de Schools: nivell de dificultat mitja sense parada a esmorzar.

Sortida Iniciació: nivell de dificultat baixa.

 

Sortida CARRETERA

Dissabte, 24/03/2018. Hora: 8:00.  Lloc: Plaça Simeó Selga (baixador dels Catalans) 

Manresa, Súria, Castelladral, Serrateix, camí de Puig-Reig, Navàs(el Raconet). Tornada per Sallent, Cabrianes, Calders, Manresa.    100 km

 

 Sortida B.T.T. MÀSTERS

  Diumenge, 25/03/2018. Hora: 8:00.  Lloc: Plaça Simeó Selga (baixador dels Catalans) 

 Viladordis, Sota Patos, Riera de Mura, Sant Esteve, Sota Rocafort, Can Vila,Talamanca, Mussarra, Les Generes, Meandre  55 km.

 

 Sortida B.T.T.   SCHOOLS DIUMENGE

 Diumenge, 25/03/2018. Hora: 9:30.  Lloc: Plaça Simeó Selga (baixador dels Catalans) 

 Sortida de dificultat mitja sense parada a esmorzar

 

Sortida B.T.T.  SCHOOLS CARRETERA

 Diumenge, 25/03/2018. Hora: 9:30.  Lloc: Plaça Simeó Selga (baixador dels Catalans) 

 Sortida de dificultat mitja sense parada a esmorzar.

 

 Es prega puntualitat a tots els assistents de les sortides